High Tech Industries Executive Search

Wie is Brecs

Rosalinde Blom  is met ruim 20 jaar ervaring in executive search de drijvende kracht achter Brecs.

Als recruiter bij verschillende bureaus en corporates heeft zij zich gevormd tot een breed ontwikkelde executive search consultant. Bovendien gaf ze leiding aan de uitbouw van de organisaties waar ze werkte en stond ze aan de wieg van een werving & selectie bureau voor high potentials.

Hierdoor heeft zij een heldere kijk op kandidaten en bedrijven waardoor zij de perfecte  ‘cultuur’ en/of ‘diversity’ match tot stand kan brengen.

Al deze ervaring brengt Rosalinde onder haar eigen merknaam Brecs in de praktijk.

Rosalinde is zeer sportief, speelt tennis, loopt hard, fietst en heeft een gezin met drie kinderen en een hond.

Brecs werkt anders.
Met haar enthousiasme, gedrevenheid, professionele én persoonlijke sociale netwerk is Rosalinde als geen ander in staat de juiste persoon bij het juiste bedrijf voor de juiste functie te vinden. Of om een gerichte search te ondernemen die de juiste persoon aan tafel brengt.

Brecs werkt proactief: relaties worden opgebouwd en onderhouden met visie. Rosalinde weet daarom precies wanneer een kandidaat aan een stap toe is en bij welk bedrijf de kandidaat past.

Rosalinde is een scherp analytisch interviewer en weet daardoor tot de kern door te dringen. Ze houdt een spiegel voor, laat mensen over zichzelf nadenken.

Wilt u meer weten over Brecs’ bijzondere aanpak en wilt u zelf de klik uit de eerste hand ervaren? Neem dan contact op.

Een eerste persoonlijk gesprek zal u helpen te kiezen voor het juiste Executive Search bureau voor uw specifieke positie.

Brecs: High Tech Industries Executive Search.

BRECS RECRUITMENT SERVICES

drs. Rosalinde Blom linkedin greyer
Blaricum
T +31 6 24324815
E [email protected]
kvk 62229907
BTW NL001932169B33