High Tech Industries Executive Search

Over Brecs

Brecs is een full service Executive Search Bureau voor senior posities in High Tech Industries.

Vanuit een grondige kennis van branches en bedrijven en een breed netwerk bij de belangrijkste spelers maakt Brecs de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Een match die vervulling van ambities van beide partijen mogelijk maakt.

Brecs heeft een succesvol track record in het bemannen van posities bij toonaangevende High Tech bedrijven. Van energie en chemie tot constructie en installatie, van corporate tot familiebedrijf.

Variërend van ervaren managers tot beeldbepalende MT- en directieleden, binnen en buiten Europa.

Brecs is verfrissend anders. Door haar transparante en persoonlijke aanpak is zij altijd in staat de match te maken op basis van de juiste culturele en functionele klik.

Opdrachtgevers herkennen zich in de op maat gemaakte professionele diensten en advisering. Het Brecs Blocs® systeem van heldere diensten-modules maakt een pragmatische, weloverwogen keuze in geheel of gedeeltelijke ontzorging gemakkelijk.

Kandidaten die ambitieus en hoger opgeleid zijn in technische disciplines waarderen Brecs vanwege het grote actieve netwerk, de persoonlijke benadering en de gedreven rol als raadgever voor carrièreontwikkeling.

BRECS RECRUITMENT SERVICES

drs. Rosalinde Blom linkedin greyer
Blaricum
T +31 6 24324815
E [email protected]
kvk 62229907
BTW NL001932169B33