High Tech Industries Executive Search

Opdrachtgevers

Brecs heeft een succesvol track record in het bemannen van posities bij toonaangevende High Tech bedrijven. Variërend van ervaren managers tot beeldbepalende MT- en directieleden. Actief in binnen- en buitenland in de sectoren industrie, olie & energie, chemie & petrochemie, installatie & bouw en productie. Van corporate tot familiebedrijf.

Brecs is verfrissend anders door een transparante en persoonlijke aanpak, altijd in staat de match te maken op basis van de juiste culturele en functionele klik.

Brecs biedt opdrachtgevers een overzichtelijke propositie. Het complete traject van werving en selectie van senior professionals of de ontzorging op één of enkele onderdelen van het proces. Het proces is onderverdeeld in afzonderlijke stappen, de Brecs Blocs®.

De Brecs Blocs® zijn in elke mogelijke combinatie in te zetten. Allemaal ineens, of iedere stap afzonderlijk. Met altijd een duidelijk omschreven doel, stappenplan, beoogd resultaat en overeenstemmende prijs.

Brecs Blocs®

Bloc 1:

Opstellen van en/of meedenken met het functieprofiel:
Brecs als verlengstuk van uw onderneming: ontzorgen van de opdrachtgever bij het opstellen van het juiste functieprofiel.

Output: een goed geschreven analyse van het DNA van uw bedrijf en een profielschets van de positie en ideale kandidaat.

Bloc 2:

Search strategie, actieplan en longlist:
Het samenstellen van een search strategie, actieplan, markt- en concurrentie-analyse. Zijn er mogelijke kandidaten binnen of buiten het bestaande netwerk van Brecs die voldoen aan het gevraagde functieprofiel en die toe zijn aan een stap in hun carrière? Welke organisaties herbergen kandidaten die mogelijk geschikt zijn?

Output: een search strategie, actieplan en longlist.

Bloc 3:

Gescreende shortlist:
Het opstellen van een gescreende shortlist door het voeren van persoonlijke diepte-interviews met kandidaten volgens verschillende methodes.

Output: een overzichtelijk rapport van de bevindingen en een beargumenteerde aanbeveling van de top-3 van meest geschikte kandidaten.

Bloc 4:

Selectie en screening:
Ontzorging van uw organisatie in de selectie van kandidaten. U heeft mogelijke kandidaten en Brecs zorgt voor de screening van de CV’s, de diepte-interviews, de cultuur-match, de afspraakplanning en uitnodigingen.

Output: een overzichtelijk rapport van de bevindingen en een beargumenteerde aanbeveling van de meest geschikte kandidaten.

Bloc 5:

Facilitaire services:
Brecs zorgt voor referentieonderzoek, contractonderhandeling of contractopstelling, juridische check op het concurrentie- of relatiebeding.

Bloc 6:

Advies en begeleiding bij een selectiegesprek:
Voor veel managers in bedrijven is het voeren van een selectiegesprek geen dagelijkse bezigheid. Brecs kan u bijstaan bij de voorbereiding en uitvoering van selectiegesprekken. U krijgt heldere, bruikbare handvatten om alles uit het gesprek te halen dat nodig is voor de beste keuze.
Output: helder advies, een gespreksstrategie die past bij de functie en een overzichtelijke lijst van competenties met mogelijke dieptevragen.

Andere wensen? Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

BRECS RECRUITMENT SERVICES

drs. Rosalinde Blom linkedin greyer
Blaricum
T +31 6 24324815
E [email protected]
kvk 62229907
BTW NL001932169B33