High Tech Industries Executive Search

Klanten over Brecs

In de afgelopen jaren heeft Rosalinde voor uiteenlopende opdrachtgevers vacatures vervuld. Lees hier hoe zij daarover dachten!

Cruxin, Isolectra, TKH Group

Robien Akkerman,
HR Functionaris,
Capelle aan den IJssel

Ook voor het vervullen van een functie waarvoor wij behoorlijk specifieke functie eisen hadden weet Brecs (Rosalinde Blom) in korte tijd met drie geschikte kandidaten te komen. We konden kiezen! We hebben nu de juiste man op de juiste plaats.
Ze steekt er echt effort in, is kritisch, doortastend en is niet anders dan een uitstekend interviewer, en met het gewenste resultaat!
www.cruxin.nl
www.tkhgroup.com
www.isolectra.nl

Cruxin, Isolectra, TKH Group

Gerbrandt van Staveren,
Manager Consultancy,
Capelle aan den IJssel

“Rosalinde was zeer doeltreffend in de vertaling van onze complexe behoefte in de juiste kandidaten. Daarmee heeft ze haar waarde getoond en ons ontzorgd in de zoektocht naar de versterking van ons team.”
www.cruxin.nl
www.tkhgroup.com
www.isolectra.nl

Scheer & Foppen Installatietechniek

Richard van den Berg,
Directeur 
Harderwijk

Ook voor het vervullen van een functie waarvoor wij behoorlijk specifieke functie eisen hadden weet Brecs (Rosalinde Blom) in korte tijd met drie geschikte kandidaten te komen. We konden kiezen! We hebben nu de juiste man op de juiste plaats.
Ze steekt er echt effort in, is kritisch, doortastend en is niet anders dan een uitstekend interviewer, en met het gewenste resultaat!
www.sfi.nl

André Besslink,
Procurement & QA manager
Tiel

Ik heb Rosalinde Blom ervaren als een gedreven en betrouwbare headhunter, een echte professional. Haar vastberadenheid, overtuigingskracht en enthousiasme maakte dat ik na een enige sceptische houding veranderde naar meer dan geïnteresseerd in de job.
Rosalinde kijkt niet alleen naar je CV, maar heeft een “neus” voor je ervaringen en soft skills. Ze kan zo feilloos aan geven of een kandidaat wel of niet gaat slagen bij haar opdrachtgever.
Ter voorbereiding op de gesprekken bij mijn nieuwe werkgever werd ik voorzien van haar goede tips en professionele adviezen.
De aanpak en ondersteuning van Rosalinde hebben mij doen besluiten om de overstap te maken naar een nieuwe werkgever.
Ik ben je heel dankbaar dat je mij met jouw vastberadenheid hebt benaderd en dat ik nu werkzaam ben bij OAB.

Oostendorp Apparatenbouw B.V.

Willemijn Geldorp,
Directeur
Tiel

Mijn samenwerking met Rosalinde was erg positief. Haar benadering is grondig, met kennis van zaken en respectvol naar kandidaten. Ze denkt echt mee met het bedrijf om het profiel te formuleren. Vervolgens is Rosalinde een objectief klankbord om de verschillende goede kandidaten te evalueren. Onze kandidaten waren ook erg te spreken over haar aanpak en begonnen daarom positief aan het interview. Bedankt, Rosalinde!
www.oostendorp.com

Oostendorp Apparatenbouw B.V.

Maria Visser
Procurement Manager

De gezonde spanning viel direct van me af toen ik Rosalinde ontmoette om persoonlijk kennis te maken. Rosalinde van Brecs Recruitment Services had mij benaderd met een interessante functie bij een mooi bedrijf uit de mij bekende branche.
Ons gesprek was informeel en ongedwongen, toch wist zij exact de punten naar boven te halen die óf kenmerkend zijn voor mijn karakter, óf van belang voor de functie. 
Dankzij haar hoge EQ heeft Rosalinde het vermogen verder te kijken dan een CV, en de mens achter de opleiding en ervaring te vinden. Op deze manier kan zij een perfecte match maken tussen de wensen van het vragende bedrijf, de heersende cultuur plus de competenties en ambities van de mogelijke kandidaat. Ondanks wederzijds enthousiasme besloot ik destijds een andere richting op te gaan. Des te leuker is het feit dat ik, via die omweg, nu alsnog werkzaam ben bij het bedrijf waarvoor Rosalinde mij drie jaar geleden benaderde!

www.oostendorp.com

Piet Verheugen,
Manager Operations
Tiel

Ik heb Rosalinde leren kennen als een zeer bevlogen persoon met een grote kennis van zaken en een gedegen kennis van interviewen. Zij heeft de gave het juiste gesprek aan te gaan over de geboden functie zonder de opdrachtgever te vermelden en iemand daardoor ten alle tijden geïnteresseerd te houden.
Rosalinde is een aanrader voor één ieder die gedegen geïnformeerd wil worden over een geboden functie of voor iemand die de ‘juiste’ persoon op ‘juiste’ plek zoekt.

Jeroen Bookelmann,
Teamleader Building Physics & Energy
Eindhoven

“Enthousiasme en daadkracht worden bij Rosalinde met hoofdletters geschreven!
Op een gedegen en doortastende manier heeft Rosalinde in een kort tijdsbestek mijn cv geanalyseerd en mij geënthousiasmeerd voor de functie van Teamleider Building Physics & Energy bij Deerns Nederland.”
Zo heeft zij een nieuwe impuls aan mijn loopbaan gegeven.

Deerns Nederland B.V., vestiging Maastricht en Eindhoven

Erik Renkens
Director Clean Tech
Maastricht en Eindhoven

Rosalinde Blom heeft mij op zeer professionele en persoonlijke manier benaderd en begeleid in mijn overstap naar mijn nieuwe functie bij Deerns. 

Alle headhunters & recruiters mogen een voorbeeld nemen aan de werkmethode en de persoonlijke benadering van Rosalinde!

www.deerns.nl

Mark van der Hoff
Sector Director Datacenter
Nederland

Rosalinde Blom van Brecs Recruitment Services heeft een prettige combinatie van professionaliteit en persoonlijke interesse. Ze begeleidde het traject van introductie en afronding naar mijn functie met grote zorgvuldigheid en koppelde elke stap terug. Ze is echt op zoek naar de beste match tussen persoon en functie.

Deerns Nederland B.V.

Jeroen Rijs
Sector Director Clean Tech & Life Sciences

Rosalinde Blom heeft mij bemiddeld bij mijn huidige werkgever, zij heeft mij vol enthousiasme met tips begeleid tijdens het gehele proces.
Zij informeerde en adviseerde mij voorafgaand aan alle gesprekken en naderhand over de opties en vervolg stappen.
Rosalinde toont interesse, is betrokken en is makkelijk benaderbaar voor vragen. Je kunt met haar sparren over vragen, achtergronden, mogelijkheden en toekomstperspectief bij de nieuwe werkgever. Dit maakte mij goed voorbereid voor de gesprekken met directie en managementteam.

Ik raad een ieder aan om zeker in gesprek te gaan met Rosalinde, want zij weet heel goed, door haar jarenlange kennis en ervaring in het recruitment vak, welke type persoon en ambitie bij welke werkgever past. Zij zal je namelijk ook oprecht zeggen als persoon/ambitie en werkgever niet matchen.
www.deerns.nl

Deerns Nederland B.V.

Renée Soetekouw
Division & Country People Manager

Nederland

Rosalinde Blom van Brecs Recruitment Services is prettig om mee te werken. Ze vraagt goed door, weet wat ze zoekt en hoe ze de contacten moet leggen. Ze geeft ook bij de moeilijke zoekopdrachten niet zomaar op, schakelt snel en houdt heel goed contact met de kandidaten. Heeft een breed en goed netwerk en zorgt ook dat ze dit netwerk onderhoud, zowel bij aanname als wanneer de kandidaat niet in dienst is gekomen.
www.deerns.nl

Van der Linden, Veghel

Rien van der Linden,
Commercieel Manager
Veghel

Rosalinde heb ik leren kennen als een charmante persoonlijkheid, met passie voor haar werk en een groot inlevingsvermogen.
Het netwerk van Rosalinde is een groot pluspunt met als voordeel, dat zij in een korte tijd de juiste kandidaten op een informele maar professionele manier weet te vinden.
Ze weet zich uitstekend te verplaatsen in de cultuur en behoefte van onze organisatie.
Daarbij heeft ze een geweldig trackrecord opgebouwd binnen de VINCI-organisatie en zijn wij zeer tevreden over haar.
www.vanderlindenbs.nl

Van der Linden, Veghel

Olaf van den Witteboer,
Business Unit Manager
Veghel

Rosalinde Blom heb ik leren als een persoon die zich uitermate goed verdiept in haar opdrachtgever en de situatie aldaar om de best passende kandidaat te vinden. Daarnaast adviseert ze de kandidaat ook waar nodig. De communicatie is pro actief en feitelijk op zowel de harde als zachte aspecten. Een search wordt uitermate professioneel en met veel zorg uitgevoerd.
www.vanderlindenbs.nl

Van der Linden, Veghel

Irma van Bakel,
HR Business Partner
Veghel

Rosalinde weet zich uitstekend te verplaatsen in de cultuur en behoefte van onze organisatie. Ze denkt mee en weet op doortastende wijze de juiste vragen te stellen, waardoor zij een uitstekende vertaalslag maakt naar het vinden van de juiste kandidaten die zij op professionele wijze weet te boeien. Dit met enkele succesvolle bemiddelingen als resultaat. Bovendien is het erg plezierig samenwerken met Rosalinde, open, eerlijk en concreet.
www.vanderlindenbs.nl

Van der Linden, Veghel

Marco Hol,
Clientmanager
Veghel

Ik ben door Rosalinde benaderd voor de functie Clientmanager bij Vinci Facilities in Veghel. Ik heb de gehele procedure als prettig en zeer professioneel ervaren. Voordat er over de werkgever of functie is gesproken heeft Rosalinde eerst de juiste vragen gesteld om te kijken wat voor een persoon ik ben en of dit zou passen bij Vinci Facilities. Pas daarna verschoof de focus naar de job. Ik heb Rosalinda als zeer een betrokken persoon leren kennen die precies weet wat de werkgever zoekt qua persoonlijkheid en skills. Ik wil haar bedanken voor de prettige en succesvolle bemiddeling en zou Brecs zeker aanraden bij anderen.
www.vanderlindenbs.nl

Van der Linden, Veghel

Alex Pols
Business Unit Manager Projects
Veghel

Van kandidaat tot opdrachtgever!
Jaren terug ben ik geworven door Rosalinde van Brecs voor een functie bij VanderLinden.
Nu, enkele jaren later, in mijn zoektocht naar een nieuwe collega heb ikzelf bij Rosalinde aangeklopt en werd ik opdrachtgever.
Concluderend kunnen we stellen dat het wederom een succesvolle match is!!
www.vanderlindenbs.nl

Van der Linden, Veghel

Ferry Mahieu
Client Manager Safety & Security
Veghel

Ik heb Rosalinde van Brecs leren kennen als een echte vakvrouw binnen de wereld van recruiters. In tegenstelling tot eerdere ervaringen, heb ik ervaren dat Rosalinde vanaf de start tot en met de daadwerkelijk plaatsing oprecht betrokken is in het traject. Rosalinde maakt zich niet alleen hard voor de belangen van het bedrijf waar zij voor werft, maar zeker ook voor de belangen van de kandidaat zelf.
Altijd vanuit een open en eerlijke communicatie naar beide zijden. Met raad en daad heeft ze mij bijgestaan in het traject richting plaatsing bij Vanderlinden. 

Rosalinde bewijst mijn stelling dat professionaliteit prima hand in hand kan gaan met een informele, vriendelijke en mensgerichte grondhouding. 
www.vanderlindenbs.nl

Verkerk Groep

André van der Meijden,
Business Unit Manager Building Installation
Zwijndrecht

Brecs heeft voor ons een vacature ingevuld met een zeer goede kandidaat. Erg prettig is dat Rosalinde duidelijk weet wat zij doet en procesmatig te werk gaat. Als ik dat wilde kon ik betrokken zijn in het gehele selectieproces. Voor mij was de shortlist met kandidaten meer dan voldoende.  Geen enkele kandidaat heeft zich uiteindelijk teruggetrokken dus dat geeft aan dat Rosalinde is staat is de juiste selectie te maken. Knap hoe Rosalinde dat in een zo korte tijd voor elkaar heeft gekregen. Ik heb met veel plezier zaken met Rosalinde gedaan en zou haar in de toekomst zeker weer benaderen.
www.verkerkgroep.nl

Verkerk Groep

Edwin Kortman,
Manager Sales & Business Development
Zwijndrecht

 

Rosalinde is een enthousiaste en gedreven professional en heeft een mooi professioneel netwerk. Op een informele maar professionele manier weet zij écht de juiste persoon bij het juiste bedrijf voor de juiste functie te vinden! Velen zeggen dat ze dat kunnen maar Rosalinde maakt het ook waar! Bent u op zoek naar de beste kandidaat voor uw senior posities/vacatures in de High Tech Industries dan beveel ik haar van harte aan!
www.verkerkgroep.nl

Lydia Bastiaansen,
Client Manager Industrial Automation
Zwijndrecht

Het aangaan van het gesprek met Rosalinde van Brecs Recruitment Services heeft mij geholpen om helder te krijgen wat voor mij echt belangrijk is. Zij heeft mij ook de ruimte en de tijd gegeven om een voor mij juiste beslissing te nemen.Resultaat hiervan is dat ik de stap heb durven nemen om te switchen van werkgever en in een leuke uitdagende rol ben gestapt, die mij volop energie geeft en ruimte om mij nog verder te ontwikkelen. Daar ben ik Rosalinde dankbaar voor.

VINCI Energies Nederland


Jos van Uden,
Managing Director VINCI Energies Netherlands

Rosalinde heeft meerdere MT functies succesvol ingevuld. Professionele aanpak en werkwijze, zij verdiept zich goed in de organisatie en de cultuur van het bedrijf.
Rosalinde weet telkens weer geschikte kandidaten te vinden, te binden en te enthousiasmeren voor een bedrijf.
Kortom: de juiste kandidaat op de juiste plek.
www.verkerkgroep.nl
www.vinci-energies.nl

Verkerk Groep

Cees van Bragt,
Sales Manager E&I
Zwijndrecht

Tijdens mijn eerste gesprek met Rosalinde Blom van Brecs merkte ik direct dat ze heel kritisch keek naar mijn werkervaring en persoonlijkheid. Na het bespreken van mijn ambities en wensen, gaf ze aan dat ik een zeer geschikte kandidaat zou zijn. Dit gaf mij het gevoel dat ik geen nummer was, daarentegen gaf ze mij het gevoel van vertrouwen. Tijdens de gehele sollicitatieprocedure heeft Rosalinde mij goed bijgestaan. Ze had veel inhoudelijke kennis van de vacature en het bedrijf Verkerk Groep / Actemium. Mede daardoor is ze een prettige sparringpartner en het heeft mij geholpen te ontdekken of het bedrijf en de functie bij mij past. Haar manier van communiceren is direct en zeer professioneel wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren. Rosalinde nogmaals bedankt!

www.verkerkgroep.nl

 

Verkerk Groep

Wendy van Gammeren – Van der Sluijs,
HR Business Partner
Zwijndrecht

Bedankt voor de prettige samenwerking. Het was niet de makkelijkste vacature maar het is gelukt!

www.verkerkgroep.nl

 

Hommema Bliksembeveiliging B.V.

Olaf Braam,
Directeur
Wijk bij Duurstede

Hoofd kathodische bescherming: een speld in een hooiberg. Heel zeer moeilijk te vervullen functie, na lange zoektocht toch ingevuld. Doorzetter, gestructureerd, deskundig en de situaties goed aangevoeld. Bedankt Rosalinde!
www.hommema.com

Actemium

Bert Smid,
Client Manager Food
Veendam / Zwolle

Rosalinde van Brecs Recruitment Services heeft mij gedurende mijn sollicitatieproces uitstekend begeleid. Ondanks mijn relatief lange beslissingsperiode, bleef Rosalinde geduldig, nieuwsgierig en overtuigend in haar communicatie. Maar altijd in het belang van de sollicitant, zelfs na mijn indiensttreding bleef ze oprecht geïnteresseerd.
Bij deze wil ik Rosalinde dan ook alsnog bedanken voor haar geslaagde bemiddeling.
www.actemium.nl

Actemium

Martin van Hal,
Client Manager Chemie / Business Unit Manager
Veendam / Zwolle

Als sollicitant heb ik BRECS als een zeer ervaren, professioneel en betrouwbaar recruiter leren kennen. De gesprekken/interviews die we hebben gehad waren goed voorbereid, pittig, dynamisch, persoonlijk en met het doel om volledige duidelijkheid te verschaffen. Duidelijkheid voor de opdrachtgever, voor BRECS en voor mij.

BRECS heeft mij ter voorbereiding op de gesprekken met mijn potentieel nieuwe werkgever van goede, professionele adviezen voorzien en daar waar nodig een spiegel voor gehouden. Mede door de aanpak en ondersteuning van BRECS heb ik de overstap naar een nieuwe werkgever gemaakt.
www.actemium.nl

Actemium Nederland en Omexom Nederland

Rianne Visser,
Senior HR Business partner
Actemium Nederland en Omexom Nederland

Rosalinde kent onze organisatie goed aangezien ze voor meerdere business units opdrachten heeft gedaan. Dit is zeker een pre. Rosalinde weet de vraag die er ligt goed te doorgronden, dit doet ze zo grondig dat je als klant ook opnieuw aan het denken wordt gezet om samen uiteindelijk de vacature volledig scherp op het vizier te hebben. Rosalinde is in haar selectieprocedure zeer zorgvuldig en integer. Daarnaast doet ze wat ze zegt en andersom. Aan zowel klant- als aan de kandidaatzijde is zij een prettige en professionele sparringpartner!

www.actemium.nl

Actemium Nederland

Cris Bos
Client Manager
Zwolle

Rosalinde van Brecs heeft mij voor de functie van Clientmanager benaderd voor Actemium Plant Design te Veendam en Zwolle. Ik heb Rosalinde als een professionele en ervaren headhunter leren kennen. Tijdens de prettige en open gesprekken heeft ze duidelijk toegelicht wat de functie inhoudt en wat voor type persoon men voor deze functie zocht. Daarnaast kent ze de organisatie op een dusdanige wijze waardoor ze ook goed kan inschatten of de organisatie ook past bij mij. 

Dit werd bevestigd tijdens de gesprekken. 

Gedurende het gehele traject werd ik op een prettige wijze op de hoogte gehouden van de voortgang en heeft Rosalinde met de juiste tips en adviezen mij begeleid tot aan het afronden van het contract.
http://www.actemium.nl/

Actemium

Rob Buiks,
Sales manager Feed & Solids
Eindhoven

Nogmaals dank voor je professionaliteit en betrokkenheid!
Tijdens mijn sollicitatietraject heb ik Rosalinde Blom van Brecs Recruitment Services leren kennen als een heel betrokken en doortastende recruiter. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een hele mooie stap heb kunnen maken waar ik hopelijk lang plezier van zal hebben. Rosalinde heeft mij op de juiste manier voorbereid op de gesprekken die ik heb gehad bij mijn nieuwe werkgever en is betrokken gebleven tot het traject helemaal was afgerond.
www.actemium.nl

Actemium

Wijnand Meyer
Client Manager
Veendam

Rosalinde van Brecs onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, kennis van de organisaties waarvoor ze werkt en haar goede en gedegen begeleiding in het gehele traject. Met haar ervaring en persoonlijkheid kijkt ze naar de mens die bij een organisatie past, dit heb ik als zeer prettig ervaren.  Bij deze zou ik haar werk zeker aanbevelen!
http://www.actemium.nl/

Actemium

Martijn Hallink 
Business Unit Manager
Veghel

Rosalinde heeft mij geholpen bij het vinden van 2 nieuwe MT-leden met een commerciële inslag in een competitieve niche-markt. Beide kandidaten voldeden zowel qua achtergrond als persoon volledig bij mijn verwachtingen. Mensen doen tenslotte zaken met mensen, een klik is belangrijker dan ‘slechts’ het cv. Rosalinde zat kort op de bal, nam mij mee in het proces en hield ook een vinger aan de pols bij de kandidaten, zodoende was de cirkel rond. Met hulp van Rosalinde, en de twee nieuwe collega’s zijn wij klaar om onze plannen voor de komende jaren te realiseren.
http://www.actemium.nl/

Actemium

Ruud Smit
Client Manager
Veghel

Mijn contact met Rosalinde van Brecs heb ik als heel prettig ervaren. Je merkt dat ze veel ervaring heeft in het matchen van professionals. Op basis van mijn CV en eerste gesprek heeft ze een werkgever gevonden die cultureel volledig aansluit bij mij wensen. Ook de functie sluit naadloos op mijn profiel en groeiambitie. Ik ben nu 2 maanden verder en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Bedankt!
http://www.actemium.nl/

Actemium Nederland

Marc van Rooij
Deputy Director
Doetinchem

Ik ken Rosalinde al een aantal jaren en ze heeft diverse goede mensen aangedragen door haar kennis van onze organisatie. Haar persoonlijke aanpak en professionaliteit. Zelfs in de huidige arbeidsmarkt weet ze de juiste mensen te connecten.

Het is een prettige en langdurige samenwerking zoals wij dit ook graag met onze collega’s willen.
http://www.actemium.nl/

Actemium

Peter Oudhoff
Client Manager
Veghel

“Rosalinde helpt je graag aan je volgende droombaan. Dat is haar bij mij gelukt. Ze is gedreven, luistert goed en is van het hogere niveau recruiters. 
Ze kent de behoefte van haar opdrachtgever en weet daarbij de juiste mensen te vinden.”

www.actemium.com

Lucrum Professionals B.V.

Michel Wezenberg,
Directeur
Amersfoort

“Ik heb een aantal gesprekken met Rosalinde gevoerd die niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk van aard waren. Hiermee heeft ze mij goed kunnen doorgronden en uiteindelijk de juiste baan voor mij kunnen vinden. Bij Lucrum werk ik nu twee maanden met veel plezier en de functie is exact zoals mij in het voortraject is voorgespiegeld. Rosalinde heeft inzicht en verstand van zaken, ze ziet de kansen en creëert een duidelijk beeld. Het is ook fijn als er naderhand nog met enige regelmaat contact is. Ik wens Brecs, en Rosalinde nog veel succes!”
www.lucrumprof.nl

Knowsley SK Ltd

Steve Wood, 
Managing Director
Manchester
United Kingdom

As a UK company we knew finding a Sales Manager based in the Benelux would be a challenge. Rosalinde reassured us at all times, was attentive, and even when we had a set back with the role she reassured us that all would end well which it did. I cannot recommend Rosalinde enough for a job, well done.

www.knowsleysk.co.uk
www.skfiresafetygroup.com

Marcel Biervliet,
Regional Sales Manager Europe,
Breda

Ik ben meerdere malen in contact geweest met Rosalinde van Brecs Recruitment Services. Door middel van haar menselijke en persoonlijke benadering en het onderhouden van haar contacten heeft zij mij weten te inspireren voor een nieuwe uitdaging. Ook tijdens het sollicitatieproces bleef zij betrokken en had zij het beste met zowel mij als kandidaat als ook de nieuwe werkgever voor. Dank je wel voor de prettige samenwerking Rosalinde en de vele gevoerde gespreken in aanloop naar mijn nieuwe baan.

Knowsley SK / SK FireSafety Group

Fulco de Vries,
Business Unit Director,
Breda

Rosalinde Blom gaat dedicated te werk, ze steekt veel tijd en energie in het begrijpen waar we als bedrijf naar op zoek zijn en de inhoud van de functie. Ze jaagt actief en zoekt specifiek. Ik ben erg content over de begeleiding van de kandidaat om de juiste keuze te maken. Rosalinde zorgt voor een juiste match tussen de kandidaat en de organisatie, niet alleen functie inhoudelijk maar ook een ‘culturele fit’ met het bedrijf.

In de afgelopen 3 jaar heb ik regelmatig met Rosalinde samengewerkt en veel positieve ervaringen opgedaan, ze is echt een verlengstuk van onze HR-afdeling geworden. Ze weet precies hoe ik denk en wat ik zoek in een kandidaat, vooral op het gebied van bedrijfscultuur en waarden.

Bedankt voor de prettige samenwerking!
www.skfiresafetygroup.com
www.saval.nl

VADO Beheer B.V.

Edgar Knip,
Lid Raad van Bestuur,
Eindhoven

Zeer prettig samengewerkt met Rosalinde Blom van Brecs. Rosalinde heeft voor één van onze innovatieve technische bedrijven de perfecte algemeen directeur gevonden. Rosalinde is pro-actief en gaat gedegen en zorgvuldig te werk. Een goede opvolging met het gewenste resultaat!
www.vado.nl

Sedgwick Nederland, Rotterdam / Amsterdam

Rob van Meeteren,
Senior Bouwkundig & Civieltechnisch Expert,
Rotterdam

Capita Selecta,

Arnold de Vries Robbé,
Partner
Bussum

Ik heb met Rosalinde Blom heel plezierig samengewerkt in een internationale searchopdracht waar gezocht werd naar een Senior Polymerisation Process Engineer: Rosalinde is daadwerkelijk geïnteresseerd in anderen, snel deskundig in specifieke materie, weet kandidaten te binden, te motiveren en te inspireren, alert en met voldoende zelfreflectie, gedreven, met oog voor de balans en bovenal resultaatgericht.

Geoquip Marine, Zwitserland

Jonathan Spivey,
Commercial Director,
St. Gallen

Rosalinde helped us with an international recruitment process. She helped us find an international Business Development Manager. ‘I am very pleased with the quick and clear communication with Rosalinde, but most important was the quality of the proposed candidates. Hope to do business with Brecs again soon!’
www.geoquip-marine.com

MK Vertalingen

Martine Kuijs-Nieman,
Directeur
Amsterdam

Building Services Amersfoort BV

Gerrit Noordermeer,
Algemeen Directeur,
Amersfoort

Prettig zaken doen met een optimaal resultaat!
Rosalinde van Brecs heeft ons heel professioneel door alle stadia van het werving & selectie traject geleid. Meedenken en opstellen van het juiste functieprofiel tot en met de onderhandeling en het zetten van de handtekening door de juiste kandidaat. Zij gaat zorgvuldig en gedegen te werk.
www.buildingservices.nl

Bosman Bedrijven

Mike Rijnders,
Business Unit Manager
Amersfoort

Rosalinde heb ik leren kennen als een recruiter met een open en persoonlijke benadering. Ze heeft mij uitstekend geholpen met mijn overstap naar Bosman Bedrijven in Amersfoort. Nogmaals bedankt Rosalinde!
www.bosmanbedrijven.nl

Bosman Bedrijven

Jantine ten Hove-Somaroe,
HR Manager
Amersfoort

Rosalinde heeft zeer goede kandidaten aangeleverd voor een moeilijk invulbare positie. Ze weet goed te achterhalen wat wij en de kandidaten belangrijk vinden en geeft daar invulling aan. Zij heeft een groot netwerk en houd je goed op de hoogte tijdens het totale proces. Dank voor de prettige samenwerking!
www.bosmanbedrijven.nl

Bosman Bedrijven

Bertine Bouw,
Client Manager / Manager Technisch beheer
Amersfoort

Rosalinde Blom van Brecs is een recruiter die zorgvuldig te werkt gaat, zij is ingelezen en maakt een goede vertaalslag tussen de behoeften en de cultuur van de organisatie en de kandidaat. Tijdens het gehele traject blijft Rosalinde contact houden en geeft adviezen aan de kandidaat. Met haar betrokkenheid zorgt zij voor de juiste match. Vol enthousiasme ben ik sinds enkele maanden begonnen met een nieuwe uitdaging. Dank je wel Rosalinde.
www.bosmanbedrijven.nl

Bosman Bedrijven

Samantha Jansen,
HR Business Partner
Amersfoort

Rosalinde, dank je wel.
Rosalinde van Brecs Recruitment Services heeft een professionele aanpak en zij weet goed uit te vragen en te achterhalen wat voor ons, Bosman Bedrijven, écht belangrijk is. 
www.bosmanbedrijven.nl

 

Kwakkernaat Techniek bv

Derk Jan van Bunnik,
Operations Manager
Utrecht

Via Rosalinde Bom van Brecs Recruitment Services heb ik nu een mooie functie als Manager Operations bij Firesafetyfirst. Rosalinde heeft de verbinding gelegd en ook echt out-of-the-box naar de juiste verbinding gezocht.
Mijn ervaringen met Rosalinde is dat ze kritisch en duidelijk is. Daarnaast gaat zij betrokken en vastberaden door totdat de juiste match gemaakt is.

Saval

Niek Slob,
Tender & Engineering Manager
Breda

Rosalinde heeft mij benaderd voor een vacature bij één van haar opdrachtgevers.

De manier waarop zij werkt is zeer zorgvuldig en met aandacht voor zowel harde- al zachte kwalificaties. Ze neemt de tijd om je als kandidaat goed beslagen ten ijs te laten komen.

Rosalinde van Brecs was uitstekend op de hoogte van alle ins en outs van de functie en het soort persoon waar het bedrijf naar op zoek was. Daardoor kon ik mij optimaal voorbereiden op de gesprekken. Ook de opdrachtgever zag de match en ik heb uiteindelijk de functie in de wacht gesleept. 
www.saval.nl

 

Saval

Fulco de Vries,
Business Unit Director,
Breda

Rosalinde Blom gaat dedicated te werk, ze steekt veel tijd en energie in het begrijpen waar we als bedrijf naar op zoek zijn en de inhoud van de functie. Ze jaagt actief en zoekt specifiek. Ik ben erg content over de begeleiding van de kandidaat om de juiste keuze te maken. Rosalinde zorgt voor een juiste match tussen de kandidaat en de organisatie, niet alleen functie inhoudelijk maar ook een ‘culturele fit’ met het bedrijf.

In de afgelopen 3 jaar heb ik regelmatig met Rosalinde samengewerkt en veel positieve ervaringen opgedaan, ze is echt een verlengstuk van onze HR-afdeling geworden. Ze weet precies hoe ik denk en wat ik zoek in een kandidaat, vooral op het gebied van bedrijfscultuur en waarden.

Bedankt voor de prettige samenwerking!
www.skfiresafetygroup.com
www.saval.nl

Saval

Ronald Wezenbeek,
Division Manager
Breda

Ik heb met Rosalinde Blom contact gelegd als bestaande relatie op Linked-in. Toen ze zag dat ik voorheen ook bij Saval gewerkt had, kwam ze direct met het idee om te kijken of wij weer tot een samenwerking konden komen. 

Mijn ervaring met Rosalinde is dat ze zowel kijkt naar de behoeften en wensen van de toekomstige werkgever alsmede van de werknemer. Ze vraagt door naar wat ik echt wil en waar ik enthousiast van word. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. 

Het proces is allemaal erg snel gegaan, wel zo fijn!
www.saval.nl

 

Saval

Hans Keijsers
Sales Manager HVAP

IIk heb Rosalinde van Brecs leren kennen als iemand die op zoek gaat naar de ‘match’ tussen een bedrijf en een kandidaat. Uiteraard op het gebied van capaciteit en ambitie, maar ook zeker of iemand gaat passen in een organisatie (cultuur). Het stuk begeleiding wat je daarbij krijgt is heel fijn, omdat dit met veel structuur en duidelijkheid gepaard gaat. Zo wordt het spannende proces van solliciteren voor alle betrokken partijen heel erg aangenaam.
www.saval.nl

 

Brecs

Marieke van der Lans,
Adviseur Gezondheidszorg
Den Haag

Rosalinde van Brecs is voor mij de eerste headhunter / recruiter die daadwerkelijk snapt hoe je iemand moet benaderen. Ze was persoonlijk, duidelijk goed ingelezen en ze duwt je niet meteen in een hoek van een bepaald profiel en/of vacature. Door gedurende de sollicitatieprocedure continu contact te houden, doordat ze transparant was en doordat ik met haar kon sparren over volgende stappen heeft ze uiteindelijk ervoor gezorgd dat ik nu vol enthousiasme aan de slag ben bij een nieuwe werkgever.

Linda Heuperman,
Group HR Manager

De samenwerking met Rosalinde Blom als executive searcher ervaar ik als persoonlijk, professioneel en met zowel oog voor de kandidaten als voor de organisatie. Zij is bereid om “the extra mile” te geven als dat nodig is om tot een goed resultaat te komen. 

Algemeen Directeur

René Krijnen,
Moerdijk

Wederzijds vertrouwen is de basis van alle samenwerking. De juiste kennis en kunde bouwt hierop voort. Authenticiteit en openheid maken het vervolgens compleet.Dat alles tezamen is BRECS maatwerk! Een “must” voor zowel de wervende werkgever als de zoekende kandidaat.

Algemeen Directeur

Niek Schothuis,
Winterswijk, Hengelo, Emmeloord

Ik ben zeer content met de aanpak van Brecs. Als kandidaat heb ik Rosalinde ervaren als een professionele sparringpartner die steeds weer opnieuw de link wist te leggen tussen mijn ambitie en voorkeuren en de vacature. Rosalinde beschikt over veel kennis en ervaring, waardoor ik bijzonder goed geïnformeerd en voorbereid was. Hierdoor had ik een voorsprong in het gehele traject.

Als opdrachtgever vind ik met name het netwerk van Rosalinde een groot pluspunt. Uiteraard verdiept Rosalinde zich in het bedrijf en weet hierdoor de juiste kandidaten aan te dragen. Maar door haar netwerk gebeurt dit ook nog eens zeer snel. In het hele traject schakelt zij snel en is zeer flexibel. Erg prettig en nog belangrijker, zeer effectief.

Senior HR Consultant

Linda Hennig,
Rijswijk

Vanuit mijn HR functie bij Deerns heb ik Rosalinde leren kennen als een gedreven headhunter. Ze bouwt aan een samenwerkingsrelatie en weet hiermee het vertrouwen te wekken dat zij de opdracht zorgvuldig zal uitvoeren en de juiste kandidaten zal vinden. En dat ze in de communicatie naar de arbeidsmarkt een goede vertegenwoordiger zal zijn van jouw organisatie. Onze samenwerking is een goede basis voor vervolgopdrachten.

Business Unit Manager,

Denis-Jan Groen,
Amersfoort

Ik ken Rosalinde zowel als kandidaat als opdrachtgever. Als kandidaat vond ik de communicatie met Rosalinde zeer prettig en werd ik door haar steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van het selectieproces. Ook na de handtekening had ik nog regelmatig contact met haar en toonde ze oprechte interesse in hoe het mij verging in mijn nieuwe functie. Ook als opdrachtgever heb ik zeer prettig met Rosalinde samengewerkt. Haar kennis van ons bedrijf, onze kernwaarden en cultuur zijn daarbij van grote meerwaarde geweest. Vanuit haar grote netwerk weet zij voldoende geschikte kandidaten te vinden en enthousiasmeren voor ons bedrijf. Bij het vinden van de juiste kandidaat zijn niet alleen de gevraagde competenties en ervaring maar ook de juiste persoonseigenschappen van belang. Bij de gezamenlijke beoordeling van de kandidaten gedurende de verschillende fasen van het selectieproces heb ik de inzichten en adviezen van Rosalinde als zeer waardevol ervaren. Uiteindelijk hebben we zo de juiste kandidaat gevonden voor onze vacature voor Senior Contract Manager.

Manager Productie & Logistiek

André Nijenhuis,
Harderwijk

Rosalinde heeft mij op zeer discrete wijze benaderd voor een managementfunctie. Zij heeft zich bijzonder goed verdiept in het bedrijf waardoor zij heeft kunnen inschatten of het bedrijf en ik als persoon goed zouden ‘matchen’.
Vervolgens heeft zij mij uitstekend geholpen met de gespreksvoorbereiding. Tijdens het beslissingsproces hield zij mij op zeer transparante wijze op de hoogte. Rosalinde is een prettig persoon en dringt snel door tot de kern waardoor zij een bijzonder efficiënte headhunter is.

Cegelec Building Solutions

Maartje Peters,
HR Business Partner
Amersfoort

De functie van Commercial Manager is bij ons ingevuld door Brecs. De persoonlijke benadering, de goede vertaling van het gevraagde naar het aanbieden van juiste kandidaten, het op de hoogte houden, de korte lijnen zijn punten waardoor wij als organisatie zeker Brecs voor een volgende vacature zullen benaderen.

Tendermanager

Tim Jacobs,
Capelle aan den IJssel

Rosalinde weet goed wat een functie inhoudt en zij was ook bijzonder goed op de hoogte van de ontwikkelingen en de cultuur van het bedrijf! De eerste gesprekken liepen meteen soepel, eerlijk en open en ze geeft meteen vertrouwen.Nadat ik door Rosalinde was geselecteerd heeft zij mij waardevolle tips gegeven en gedurende het hele proces bleef ze erg betrokken. Ook contract inhoudelijk heeft ze meegekeken wat resulteerde in een mooie overeenkomst die ik heb getekend bij mijn nieuwe werkgever! Rosalinde bedankt voor je hele fijne manier van werken en vooral jouw eerlijkheid!

Commercieel Manager

Bram Hagen,
Harderwijk

– Betrokken (Ook echt geïnteresseerd zijn in de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever/werkgever),
– Duidelijk (Vooraf worden zowel de kandidaat als de opdrachtgever goed geïnformeerd over het sollicitatieproces en wat er wordt verwacht),
– Oprecht en goed luisteren.

Projectmanager

Henri Terlouw,
Veghel

Rosalinde Blom heeft mij benaderd voor een functie als Projectmanager bij Vinci Facilities te Veghel. Het contact verliep heel prettig en open. Informatie over de functie en werkgever zijn heel compleet en helder. Het persoonlijk gesprek en de ontmoeting heb ik als zeer prettig en vertrouwd ervaren. Ook de interesse en opvolging in het vervolgtraject van de sollicitatieprocedure was verhelderend.
Rosalinde, bedankt voor je bemiddeling!

Manager Operations

Judith Westerhoff-Bartels,
Amersfoort

Ik heb nu de baan gevonden die echt zit als een warme jas. Rosalinde is discreet, klantgericht, pushed niet maar is zeer doortastend. Ik heb nog nooit zo’n degelijk diepgaand kennismakingsgesprek gehad. Wie ben je, waarom, wat is je drive en ambitie, hoe sta je in het leven? Allemaal met als doel om een perfect passende kandidaat te vinden bij een functie. Geen poespas, niets overdreven. De baan die ik nu hebt is zoals Rosalinde mij voorspiegelde. Daarnaast heeft zij gedurende het hele proces korte lijnen gehanteerd. Regelmatig kort of lang contact als dat nodig of nuttig was. En met een fantastisch resultaat!

Manager

Communiceren. Velen praten er over. Headhunting is voor Rosalinde communiceren, het omzetten van de klantvraag naar een geschikte kandidaat.
Heb in mijn gehele loopbaan op vele terugkoppelingen gewacht maar bij Rosalinde was dit een feit.
Rosalinde, bedankt voor je gedreven inzet en het invullen van een passende klant bij mij als kandidaat.

Thijs van den Elsen,
Teamleider Inspecties

Rosalinde benaderde mij voor het profiel van de functie van Teamleider Inspecties bij Vinci Facilities in Veghel. Veel ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling zo vertelde ze mij. Verder vorm geven aan de afdeling, koers bepalen, klantcontact, organisatie, etc. bij een groeiend mensgericht bedrijf. In een gerichte en plezierige samenwerking heeft Rosalinde mij ter voorbereiding op de gesprekken geadviseerd en gevolgd. Ik spreek mijn dank uit dat ze mij heeft kunnen overtuigen om deze stap te maken.

Directeur

Brecs Recruitment Services is een full service bureau. Brecs kijkt echt op maat waar een organisatie behoefte aan heeft. Brecs ontzorgt. Dit kan zowel de de gehele uitbesteding van het werving & selectieproces als de ontzorging op één of enkele onderdelen van het proces zijn zoals bijvoorbeeld alleen het searchtraject of het assisteren tijdens selectiegesprekken. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren waardoor er echt een win-win situatie is ontstaan!

Senior Engineer

Rosalinde was na gesprekken met mij van overtuigd dat deze functie de juiste stap in mijn ontwikkeling zou zijn en dat ik van toegevoegde waarde voor het bedrijf zou zijn. Zij heeft veel ervaring in het goed inschatten van ‘verborgen’ competenties bij kandidaten. Ook een passende cultuur is heel belangrijk. Dit naar volle tevredenheid van mij en mijn werkgever. Ik kan Rosalinde van harte aanbevelen als een gedreven en zeer professionele headhunter met een persoonlijke en transparante benadering. Wij hebben nog steeds contact!

Manager

Rosalinde is in staat om in korte tijd tot de kern te komen met respect voor de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Ik heb de samenwerking met Rosalinde als zeer prettig ervaren.

Controller

Rosalinde heeft zich uitstekend verdiept in het bedrijf, de cultuur en eigenschappen van werknemers en eigenaar en deze kennis vertaald naar een goede gespreksvoorbereiding.
Rosalinde gaat grondig te werk, weet uit een CV en tijdens een intake-gesprek goed tot de kern door te dringen en scheidt de hoofd- van de bijzaken.
Ook de “aftersales” is bij Rosalinde prima in orde.
Voor mij een ervaring die ik zeker een ieder die in beweging is op de arbeidsmarkt kan aanraden.

Brecs

William Duinerkerken,
Manager Building Automation
Veghel

Ken je dat gevoel? Dat je niet actief op zoek bent naar iets, maar toch op de een of andere manier getriggerd wordt. Een kort bericht via LinkedIn van wéér een recruiter dacht ik, maar deze was anders. Een vacature in mijn regio met ruimte voor creativiteit en ondernemerschap. Klinkt allemaal wel heel interessant, maar is het dat ook? Na telefonisch enkele keren met Rosalinde te hebben gesproken en na onze kennismaking is het antwoord hierop volmondig “JA!”.
Rosalinde voorziet je niet alleen van de juiste informatie, zij weet ook heel goed waar haar opdrachtgever naar op zoek is en toetst dit bij haar kandidaten. Geen geforceerd gesprek maar oprechte interesse in de persoon tegenover haar. Als kandidaat voelde ik mij op mijn gemak waardoor ik mij ook goed open kon stellen. Tijdens de sollicitatieprocedure word je continu op de hoogte gehouden van de status en het vervolg, waardoor je je als kandidaat ook serieus genomen voelt.

Brecs

Klaas Venema,
Business Unit Manager regio Noord

Ik heb Rosalinde leren kennen als een zeer professioneel en doortastend recruiter / headhunter.
Zij heeft voor mij de functie gevonden die ik zocht, en daarmee de juiste match gemaakt met mijn nieuwe werkgever Actemium.

Rosalinde heeft mij prima begeleid en geholpen met de procedure en alle gesprekken, maar ook naar mij toe de juiste vragen gesteld. Ik heb duidelijk gemerkt dat zij mijn belangen heel goed behartigt en gericht is op succes voor lange termijn. Kortom een zeer prettig persoon om mee te werken, en ik ben haar uiteraard dankbaar voor wat zij voor mij heeft gerealiseerd.

 

Tallpack International B.V.

Marco Elemans
Manager Technical Operations
Geldermalsen

Tijdens het eerste contact met Rosalinde viel mij al op dat de aanpak die zij hanteert zeer doortastend, geïnteresseerd en persoonlijk is. Ook tijdens onze persoonlijke kennismaking werd dit bevestigd, het voelde direct vertrouwd. Zij wist mij op basis van mijn persoonlijke ontwikkeling te triggeren om de volgende stap te zetten in mijn loopbaan. Tevens begrijpt Rosalinde exact wat er door de betreffende partij gevraagd wordt en op basis daarvan stelt ze de juiste doortastende vragen. Tijdens het gehele traject is de communicatie zeer goed en helder verlopen. Hier kunnen vele recruiters echt een voorbeeld aan nemen.

Nogmaals dank Rosalinde, erg fijn zoals het gelopen is!
http://www.tallpack.nl/

Tallpack International B.V.

Deanne Candel
HR Business Partner

Vanuit mijn positie als HR adviseur voor een gezamenlijke opdrachtgever heb ik Rosalinde van Brecs Recruitment Services leren kennen. Zij heeft voor deze opdrachtgever meerdere vacatures ingevuld op management niveau.
Haar enthousiasme, gedrevenheid en professionaliteit, richting zowel opdrachtgever als kandidaten, onderscheid haar van andere partijen. Ze is duidelijk in haar visie op mogelijkheden en communiceert helder.

www.tallpack.com

Tallpack International B.V

Robert Hoogsteden
Sales & Marketing Director
Geldermalsen

Referentie volgt

Royal HaskoningDHV

Jaap Meijvogel
Senior Project Manager

Graag wil ik je via deze weg bedanken voor je begeleiding in het sollicitatie proces. Ik heb dit als zeer betrokken en professioneel ervaren met het belang van de kandidaat voorop. Ook jouw zorgvuldigheid in de voorbereiding en de nazorg heb ik zeer gewaardeerd. 

Daarom bij deze bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan.
https://www.royalhaskoningdhv.com/

De Jong Engineering

Michel Dekkers
Business Unit Manager

Rosalinde heeft mij gedurende het sollicitatie proces zeer goed begeleid. Je wordt vooraf goed geïnformeerd over het bedrijf en de functie-inhoud, ze geeft je diverse Tips & Tricks. Ze is proactief betrokken en communiceert open en transparant. Kortom, Rosalinde is een echte headhunter met een professionele aanpak. Ik wil Rosalinde bij deze bedanken voor haar inzet en geslaagde bemiddeling. 

Nogmaals bedankt Rosalinde!

www.dejongengineering.nl

Royal HaskoningDHV

Jaap Meijvogel
Senior Project Manager

Graag wil ik je via deze weg bedanken voor je begeleiding in het sollicitatie proces. Ik heb dit als zeer betrokken en professioneel ervaren met het belang van de kandidaat voorop. Ook jouw zorgvuldigheid in de voorbereiding en de nazorg heb ik zeer gewaardeerd. 

Daarom bij deze bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan.
https://www.royalhaskoningdhv.com/

Eugenie Fransen
Key Accountmanager

Rosalinde is een zeer ervaren headhunter. Zij luistert goed naar de wensen van haar klant en voelt feilloos aan of er een match is. Ze communiceert erg duidelijk en zorgt dat het proces gladjes verloopt. Dank voor je inspanning en voor mijn nieuwe uitdaging.

Cegelec Fire Solutions B.V.

Rick van de Langenberg
Business Unit Manager Projects

Ik ben in contact gekomen met Rosalinde van Brecs doordat ze mij benaderde voor een uitdagende functie. Vanaf het eerste moment was dit contact zeer prettig en na een kennismakingsgesprek ben ik voorgesteld. Rosalinde heeft zeer goed kunnen beoordelen of ik zou passen bij de vacature en bedrijf waarbij ze zeer nauwkeurig te werk ging. Ze heeft mij tijdens de gehele procedure goed geadviseerd en was hierin een goede sparringpartner. Ik was vooral positief verrast door haar openheid, enthousiasme en vol energie. Ik heb meerdere ‘headhunters’ gesproken in mijn carrière en denk dat Rosalinde een van de betere is.

www.cegelec.nl

Cegelec Fire Solutions B.V.

Marieke Dijkmans
HR Business Partner

Heel fijn samengewerkt met Rosalinde van Brecs Recruitment Services in de zoektocht naar de geschikte kandidaat.
Rosalinde durft alle vragen te stellen om het profiel volledig scherp te krijgen, ze denkt mee in het proces, ze is erg zorgvuldig.

www.cegelec.nl

IZEN Renewable Energy BV

Jolien Eykens
HR Manager België

Ik had meteen een fijne klik met Rosalinde Blom van Brecs, een spontane, gedreven, ondernemende professional! Ze heeft ons geholpen bij het vinden van een uitstekend nieuw teamlid en heeft zo bewezen expert te zijn in haar vakgebied.
Rosalinde heeft een diepgaand begrip van onze behoeften en heeft consistent kandidaten voorgesteld die niet alleen de vereiste kwalificaties en ervaring hadden, maar ook goed pasten bij onze bedrijfscultuur.
De communicatie was altijd duidelijk en tijdig, en we hebben ons zeer ondersteund gevoeld gedurende het hele wervingsproces. Haar inspanningen hebben geloond, daar we een capabele professional aan boord hebben kunnen brengen.

Dank je wel voor je toewijding Rosalinde en professionele diensten. Sterk aanbevolen!
www.izen.eu

IZEN Renewable Energy BV

Jorien Groothedde – van Braak
Business Unit Manager EPC Nederland
Wijchen

In mijn zoektocht naar een baan die bij mijn persoonlijkheid en ambities past, kwam ik in contact met Rosalinde van Brecs. Tijdens de fysieke kennismaking die kort daarop volgde, nam Rosalinde uitgebreid de tijd om mij beter te leren kennen en de beschikbare functie tot in detail toe te lichten. Het gesprek was informeel en persoonlijk en het voelde voor mij alsof we elkaar al langer kenden.
Rosalinde heeft de complexiteit van de organisatie en de beschikbare functie goed toegelicht, waardoor er voor mij weinig verrassingen waren, toen ik daadwerkelijk in de sollicitatieprocedure terecht kwam. Rosalinde bleef tijdens de sollicitatieprocedure en zelfs na mijn daadwerkelijke start bij IZEN aan de zijlijn erg betrokken en geïnteresseerd.
Bedankt voor je begeleiding, Rosalinde!
www.izen.eu

Chubb Fire & Security B.V.

Rob Dekkers
Directeur Business Unit Fire Safety
Utrecht

Na eerst zelf veel tijd en energie gestoken in het zoeken naar een Manager Sales in contact gekomen met Rosalinde van Brecs. Dat had ik beter eerder kunnen doen.
Snelheid zat er meteen in en in een vrij korte tijd was ze succesvol. Zeer enthousiast en daadkrachtig.
Ik moest flink bijschakelen om haar bij te kunnen houden. Niet alleen ik, maar ook zeker de kandidaten waren zeer positief.

Bedankt Rosalinde!
www.chubbfs.com

BRECS RECRUITMENT SERVICES

drs. Rosalinde Blom linkedin greyer
Blaricum
T +31 6 24324815
E [email protected]
kvk 62229907
BTW NL001932169B33